Jongens kapsels

Op de hoogte blijven van de nieuwste jongens kapsels van dit moment? En ben je ook benieuwd welk kapsel een trend is en welk kapsel een blijvertje is?  Hier vind je genoeg inspiratie over jongens kapsels. Voor elke haartype vind je wel iets anders. Natuurlijk is elk haar verschillend en zal een kapsel voor krullen er een stuk anders uit zien dan wanneer je stijl haar hebt. In de loop der jaren zijn er wel honderden nieuwe kapsels bijgekomen voor jongens. En dat is maar goed ook want een jongen wilt toch ook een keer wat anders met zijn haar doen!

 

Jongens kapsels half lang

Wie nu nog denkt dat half lang haar bij jongens alleen maar voor kakkers is die heeft het volkomen mis. Half lang haar word steeds vaker gedaan bij kinderen. Het ziet er stijlvol uit en tegelijkertijd is het ook wel stoer. Halflang haar kan je op 2 verschillende manieren maken bij jongens. Je kan het netjes maken door het met een kammetje aan de zijkant te kammen. Of je maakt een warrige look waardoor je een stoer uiterlijk krijgt. Deze warrige look maak je door het gel door het haar te wrijven. Je bepaald zelf hoe je dit kapsel volume wilt geven en of je wel of geen scheiding wilt maken. Bij ieder kind ziet dit er anders uit.

 

Jongens kapsels voor kroeshaar

Kroes haar is mooi haar maar het neemt enorm veel tijd in beslag. Kroes haar is moeilijk uit te kammen bij zowel jongens als meiden. Kroeshaar neemt  veel tijd in beslag. Gelukkig zijn er genoeg leuke jongens kapsels te maken met kroeshaar. Kroeshaar is erg geschikt voor vlechten en welke stoere jongen houd nou niet van die kleine vlechten op het hoofd. Vlechten bij kinderen met kroeshaar is een van de meest voorkomende kapsels. Toch blijven er nog genoeg leuke kapsels over voor deze kinderen.  Zo kun je denken aan een op scheer kapsel. Er zijn genoeg figuren die je uit kan proberen op dit haar.

Jongens kapsels voor kort haar

Voor kinderen die lang haar niet fijn vinden heb je natuurlijk ook korte kapsels. Korte kapsels zijn de makkelijkste kapsels om te maken bij kinderen. Het ligt er natuurlijk wel aan welk kapsel je maakt. Stekeltjes maken neemt hooguit 5 minuten van je tijd in beslag. Je gebruikt een klein beetje haargel moduleert het haar een beetje en je bent klaar. Kapsels die ook leuk te maken zijn bij kort haar zijn een kuifje, hanenkam, opscheer, stekels,  ga zo maar door. Dit zijn de meest voorkomende jongens kapsels voor kort haar.

 

Jongens kapsels filmpje

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *