Kinderkapsels 2014

Kinderkapsels 2014 dit jaar hebben we al verschillende kinderkapsels voorbij zien komen. Zowel voor jongens als meiden hebben we de nieuwste kapsels gevonden en bijgehouden.  Van de winter tot nu verschijnen er steeds meer nieuwe kapsels en dat is natuurlijk ook wel leuk want zeg nou zelf wie houd er nou niet van verandering! Op deze pagina zie je de leukste kinderkapsels van dit moment. Ben je nog opzoek naar een leuk kapsel voor je kind dan ben je hier op de juiste plek. Kinderkapsels in 2014 zijn heel anders dan wat we 10 jaar geleden nog leuk vonden.  Een paardenstaart is leuk maar niet voor elke dag. Net zoals stekeltjes ja het is een leuk kapsel maar in 2014 is lang haar helemaal hip geworden voor je kinderen.

 

Kinderkapsels 2014 voor meisjes

Dit jaar zijn er wel 100 verschillende en vernieuwde kapsels uitgevonden voor meisjes. We hebben dit jaar wel alles voor bij zien komen. Van verschillende vlecht stylen na hoge paardenstaarten met strikjes. Vooral de verschillende haar accessoires  maken elk kapsel helemaal leuk. Bij meiden kun je een saai kapsel helemaal lief en leuk maken door er bijvoorbeeld een grote strik of bloem in te doen. Deze spulletjes kun je bij elke drogist in Nederland halen dit is helemaal 2014. Het kapsel maakt de outfit van het kind helemaal af.

 

Kinderkapsels 2014 voor jongens

Er zijn niet alleen maar nieuwe kapsels voor meisjes uitgekomen maar er zijn er ook nog een hoop voor jongens bij bedacht.  1 Van de populairste jongens kapsels van de afgelopen maanden is dan ook wel de Christiano Ronaldo kapsel. Dit kapsel is te herkennen aan het opgeschoren streepje een boven zijde van het haar. Dit kapsel werd bij veel kinderen ingeschoren. Dat sterren voor een bepaalde look zorgen zie je maar weer want dit jaar was het kapsel van Justin Bieber ook al een hele hype rond om kinderkapsels voor jongens. Wat we dit jaar nog  vaak zien is het dunne haarbandje bij jongens met lang haar,het blijft in en het is ook nog eens fijn tijdens het voetbal.

 

Kinderkapsels 2014 versiering

In 2014 hebben we heel veel keus over het opmaken van het haar. Bij meiden heb je wel duizenden verschillende haar klemmen, elastieken, of strikken. Dit jaar zijn de zachte kleuren in bij kinderen neem in plaats van een fel roze elastiek een keer een zachte lila kleur. Voor jongens heb je natuurlijk minder haar spullen maar toch kan je een kapsel al gauw stoer maken door een pet of een gekleurde bandana.  Hier onder vind je een aantal versieringen voor in het haar.

 

Kinderkapsels 2014 filmpjes

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *