Meisjes kapsels

meisjes kapsels

 

Meisjes kapsels er zijn zoveel verschillende looks en kapsels voor elk type meisje.
Heb je een stoere meid of heb je juist een meisje-meisje in huis?  Voor allebei is er wel een leuk kapsel te vinden. Meisjes vinden het erg leuk om zich te verkleden, op te maken of elkaars haar te borstelen. Meisjes vinden het uiterlijk erg belangrijk daarom is het leuk om samen met je dochter leuke meisjes kapsels uit te proberen. Zo maak je er ook nog een gezellig moeder dochter dagje van!

 

Meisjes kapsels voor echte meisjes-meisjes

Een echt meisje- meisje is een ware ijdeltuit! Voor deze meisjes heb je de meeste meisjes kapsels. Van lief en schattig kan je variëren na chique en stijlvol. Voor deze meisjes zijn de moeilijkere kapsels helemaal in. Zo heb je de haar donut  die het haar in slechts 5 minuten een chique look geeft. Of het strikje in het haar die je leuk zelf kan maken met het haar. Het zorgt voor een lieve uitstraling! wat we ook vaak zien bij kinderen zijn toch weer de vlechten! Er verschijnen dagelijks nieuwe creaties super leuk voor een meisje! Ook de Hollywood look is een geweldig kapsel voor zowel alle meisjes.

Invalid Displayed Gallery

 

Meisjes kapsels voor stoere meiden

Stoere meiden houden niet zo van dat gefrutsel aan dat haar. Dan weer een stijltang of een krultang een klein beetje haarspray. Echte stoere meiden houden van eenvoudige kapsels die makkelijk te maken zijn. En waar het liefst zo min mogelijk haar spray in zit. Voor deze meiden zijn de cornrows een erg geschikt kapsel. Cornrows zijn kleine vlechtjes die op het huid worden gevlochten het ziet er stoer en hip uit. Ook de messy knot is leuk voor stoere meiden het is een losse knot die je boven op je hoofd zet. Super leuk en handig voor als je kindje snel na school toe moet.

Invalid Displayed Gallery

 

Meisjes kapsels in leuke tutorials

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *