Stoere jongens kapsels

Stoere jongens kapsels voor je zoontje, neefje, oppaskindje bij een jongen hoort natuurlijk een stoer kapsel. Een jongen is stoer en houd meestal van stoere dingen om te doen denk hierbij aan vecht spoort judo, karate,boksen etc. Daar hoort natuurlijk een bijpassend kapsel bij. Er is keus uit veel verschillende haar stylen en looks. Vroeger was het stoer om stekeltjes te maken bij jongens of een hanenkam. Nu zijn er veel meer variaties en daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Ben jij opzoek na een stoer jongens kapsel? Hier vind je de kapsel die bij jou kind past.

 

Stoere jongens kapsels snel en makkelijk

Heb je geen idee hoe je zo een  stoer jongens kapsel kan maken? Let dan goed op en wie weet kan jij dit ook binnen de kortste keren. Een Hanenkam kan je binnen 2 minuten maken. Hiervoor heb je gel en een kam nodig. Je pakt  allereerst een beetje haargel of wax die wrijf je over je handen en daarna in het haar. Met je handen breng je al het haar omhoog voor een mooier effect kam je het nogmaals naar boven toe.  Wat ook een gemakkelijk kapsel is om te maken zijn de stekeltjes. Hiervoor heb je alleen een klein beetje haar gel nodig. De haargel breng je aan op de vingertoppen van je handen daarna wrijf je het zorgvuldig door het haar omhoog.

 

Stoere jongens kapsels 2014

Dit jaar hebben we al een aantal stoere jongens kapsels voorbij zien komen. Een favoriet hiervan is toch wel het streepje aan de zijkant van het haar. Het is een stoer jongens kapsel die geschikt is voor elk haar type van steil tot kroes haar. Je kan dit kapsel bij elke stoere jongen maken. Wat we dit jaar ook veel gezien hebben zijn de lang lokken die mooi gestyled worden met een klein beetje haar wax. Denk hierbij aan het oude kapsel van Justin Bieber. Het is stoer en geeft je kind een hippe look.

 

Tips stoere jongens kapsels

 

1 Bij een stoer kapsel hoor een stoer outfit.

2 Gebruik een haargel die geen witte puntjes afgeeft in het haar.

3 Kam het haar van uw kind altijd goed uit.

4 Kies een kapsel die bij uw kind past.

5 Bij kroeshaar gebruik je geen gel maar vet gel breekt het haar af.

 

Filmpjes stoere jongens kapsels

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *